Використання інформаційних платформ та Інтернет-ресурсів – тема педагогічної ради ТПФК ВНАУ

                                                                       

Доступна і якісна освіта в умовах сьогодення – головне завдання педагогічного колективу Технологічно-промислового фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету. Підвищення фахової майстерності у питаннях використання інформаційних платформ та Інтернет-ресурсів – тема педагогічної ради ТПФК ВНАУ, яка відбулась 22 вересня 2020 року.

Директор коледжу Руслан Будяк зазначив, що: «Науковий прогрес рухається із шаленою швидкістю, прогресивні країни світу поступово діджиталізуються, тому нам так само потрібно оновлюватися та рухатися вперед. Карантин став викликом для усіх учасників освітнього процесу, педагогів, адміністрації, студентів та їх батьків. Зовсім непросто організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, надихати і мотивувати студентів. Для забезпечення ефективної організації освітнього процесу у поточному навчальному році в коледжі для педагогічних працівників проходитимуть майстер-класи з використанням інформаційних технологій при дистанційному та змішаному навчанні».

Викладачі циклової комісії загальноосвітніх та комп`ютерних дисциплін зорієнтували на легкості, доступності і новизні навчання за допомогою інформаційних платформ та Інтернет-ресурсів, найпоширенішими з яких є Adobe, Moodle, Google групи, Microsoft Office, Edmodo, Microsoft Teams, Google Meet, Skype, LearningApps, Zoom та інші.

Дистанційне та змішане навчання як всієї освітянської спільноти, так і для колективу Вінницького національного аграрного університету та ТПФК ВНАУ є однією з провідних світових тенденцій в освіті – ця технологія реалізує принцип безперервної освіти і здатна задовольнити постійно зростаючий попит на знання в інформаційному суспільстві.

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram