Стартувала вступна кампанія у ТПК ВНАУ

На старт! Увага! Влуч момент!

Майбутній коледжу студент!

Із вибором ти не вагайся!

Це вірний крок – не сумнівайся!

 

Сьогодні, 30 червня 2020 року в Технологічно-промисловому коледжі Вінницького національного аграрного університету стартувала вступна кампанія. Дружня родина коледжу гостинно вітала своїх перших абітурієнтів, яка за гарною українською традицією пригощала короваєм – символом добробуту та гостинності.

Майбутні юристи, технологи, бухгалтера та механіки сьогодні зробили вірний вибір, переступивши поріг одного з найкращих коледжів на теренах не лише області, а й України!

Директор коледжу Руслан Будяк у словах вітання звернувся з побажаннями добра, злагоди та здійснення задумів та пообіцяв зробити все можливе не тільки для комфортного навчання, але й для реалізації усіх задумів.

Чекаємо на кожного, хто бажає стати студентом нашого коледжу і нагадуємо, що в нас готують за спеціальностями: 181 Харчові технології «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м`яса», «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», 071 Облік і оподаткування «Бухгалтерський облік», 133 Галузеве машинобудування «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв», 081 Право.

Достойна платформа для навчання, комфортного проживання, отримання затребуваних спеціальностей та робітничих професій, закордонна практика та працевлаштування – це Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету.

                   

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram