Участь у виставці-ярмарку Sweet & Bake Ukraine Show!

Сьогодні, 22 листопада 2019 року директор Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету Руслан Будяк, заступник директора коледжу з виховної роботи Олена Рудзь, заступник директора з виробничої роботи Ольга Шуляк, завідувач навчально-виробничою практикою Світлана Тузова, голова циклової комісії технологічних дисциплін Ірина Вишневська, викладач Наталія Ратушняк та студенти коледжу мали унікальну можливість взяти участь у виставці-ярмарку Sweet & Bake Ukraine Show, який проходив в сучасному комплексі міста Києва.

Представники коледжу поринули у солодкий та гастрономічний світ України, адже це єдиний живий емпіричний захід, присвячений світу тортів, десертів, карамелі, шоколаду, хліба та випічки. Унікальна можливість побачити неймовірні кондитерські вироби, відкрити нові горизонти в дивовижному і багатогранному світі кондитерського мистецтва, ознайомитись з технологією виготовлення брендових цукерок стала саме для наших технологів, які опановують спеціальність «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів» та здобувають робітничу професію «Пекар». А наші викладачі – технологи мали змогу знайти інвентар, приладдя та інноваційні інгредієнти для виконання кондитерській виробів різної складності.

Виступи спікерів і майстер-класи, семінари на різні тематики, різноманітні батли і круглі столи, презентації іменитих шеф-кондитерів і кухарів, відомих, успішних рестораторів і консультантів, конкурси та безліч солодощів об’єднали не лише професіоналів, домашніх кондитерів, кондитерів-аматорів, дорослих, молодь та дітей, а всіх тих, хто не уявляє своє життя без солодкого та випічки.

Студенти коледжу, які обрали для себе «солодкий» шлях, після заходу впевнено пообіцяли, що в найближчому майбутньому також стануть такими ж іменитими кондитерами і кухарями та гідно прослявлятимуть ім`я та честь нашого закладу.

Приємною несподіванкою була зустріч з відомим львівським ресторатором, кухарем, засновником кулінарних премій та фестивалів, кулінарним експертом, а сьогодні, на фестивалі, генеральним партнером Чемпіонату з кулінарного мистецтва і давнім другом колективу коледжу Іваном Янчишином, який дивував усіх присутніх майстерством приготувань на Дні відкритих дверей у Технологічно-промисловому коледжі Вінницького національного аграрного університету в травні 2019 року

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram