Відкрите практичне заняття у 313 групі технологічного відділення з дисципліни «Технологія галузі»

                            

Відкриті заняття є невід’ємним елементом методичної діяльності науково-педагогічного працівника. Саме тому, 23 жовтня 2019р. у Технологічно-промисловому коледжі Вінницького національного аграрного університету викладачем технологічних спецдисциплін Світланою Тузовою було проведено відкрите практичне заняття у 313 групі технологічного відділення з дисципліни «Технологія галузі». Тема заняття: «Розрахунок продуктивності тунельних печей для різного асортименту хлібобулочних виробів».

Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програми і календарно-тематичного плану предмету. Протягом заняття викладач дотрималась усіх принципів навчання, а саме: принципу свідомості й активності студентів; принципу науковості; принципу систематичності й послідовності; принципу наочності; принципу емоційності навчання.

Викладачем було продемонстровано добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити студентів, вміле застосування відповідних форм роботи та наочних матеріалів. Під час заняття Світлана Дмитрівна використовувала: роздатковий матеріал – інструктивні картки практичного заняття, картки з індивідуальними завданнями, презентації по темі, що дало змогу студентам показали хорошу результативність та високий рівень володіння теоретичним, практичним матеріалом, вміння його застосовувати на практиці.

Студенти показали хорошу результативність та високий рівень володіння теоретичним, практичним матеріалом, вміння його застосовувати на практиці, аналізували отримані результати та вели діалогічне мовлення, ставили питання, висловлювали власні думки.

Основну мету заняття було досягнуто: формувати практичні навички по виконанню розрахунків, забезпечити отримання спеціальних знань для оволодіння спеціальністю. Заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів і заслуговує на схвальні відгуки.

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram