З Днем народження, рідний ВНАУ!

          

За традицією, у жовтні кожного року Вінницький національний аграрний університет святкує свій день народження. Можна з впевненістю сказати, що це головне свято осені і його чекають з нетерпінням як студенти, так і працівники університету та його структурних підрозділів. Саме тому, 11 жовтня відбулись урочистості з нагоди 37 – ї річниці від дня заснування університету.

До цього святкового дійства долучилась дружня родина Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету на чолі з директором коледжу Русланом Будяком.

Вітальним словом розпочав захід президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Калетнік, який висловив щиру вдячність усім співробітникам і студентству університету та його структурних підрозділів за їх мудрість, старанність, завзятість та невтомну працю, за вірність та відданість Вінницькому національному аграрному університету.
З побажаннями кипучої енергії, сміливих задумів, життєво-важливих проектів і наукових перемог виступив ректор університету Віктор Мазур.

Привітав усіх присутніх Борис Зрібняк, який 37 років назад очолював навчальний заклад на етапі його становлення, на той час директор Вінницького філіалу Української сільськогосподарської академії

Грамоту найкращому трудовому колективу вручив заступник директора Департаменту, начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Валерій Бачинський.

Справжній святковий настрій, веселі емоції і позитивний заряд енергії присутнім подарували яскраві вокальні та хореографічні номери у виконанні студентів талановитої молоді університету та його коледжів.

Тож вітаємо весь колектив університету з Днем народження рідного навчального закладу! Хай прагнення до кращого буде незламним, джерело мудрості не вичерпується, а завзяття та натхнення стануть постійними супутниками! Миру нам усім, злагоди, добра та любові!

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram