Інтелектуально-пізнавальна гра “Робоче місце касира”

“Теорія – добре, а практика- краще!”

Ось такими словами розпочала 10 жовтня 2019 року майстер – клас, інтелектуально-пізнавальну гру “Робоче місце касира” з дисципліни “Фінансовий облік” для студентів 512 – Б групи бухгалтерсько-механічного відділення Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного університету голова циклової комісії економічних дисциплін Наталія Поліщук.

Студенти були розділені на два підприємства, які сьогодні мали змогу на чолі з Старшими касирами “прожити” один день на робочих місцях касирів. Вони заповнювали первинні документи (прибуткові та видаткові касові ордери), а Старші касири опрацьовували їх по касі, та на прикінці дня склали Звіт касира та визначили залишок готівки. Члени журі на чолі з головним бухгалтером коледжу Юлією Мудрик та викладачем економічних дисциплін Світланою Мазуренко перевіряли вірність складання прибуткових та видаткових касових ордерів, звіти касирів.

Після перевірки документації членами журі було оголошено результат гри, проаналізувано роботу підприємств, вказано на недоліки та оголошено переможця.

Студенти мали прекрасну можливість на практиці закріпити теоретичні знання з обліку готівки, проявити  навички з оформлення документів та вміння працювати в команді.

                                                                             

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram