Урочистості до Дня працівників освіти

 

За гарною традицією щорічно у першу неділю жовтня відзначаємо День працівників освіти — професійне свято педагогів України.

Бути вчителем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликанням серця. Адже Педагог – це більше ніж професія, Педагог – це призвання. Тому що своєю працею він закладає основи світогляду багатьом поколінням, являючись взірцем мудрості і справедливості.

Сьогодні у музично-драматичному театрі ім. М.К. Садовського відбувся святковий концерт та нагородження працівників освіти за їх сумлінну, творчу працю, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята. У святковій залі для нагородження зібрали найкращих із кращих педагогів нашої області. Високу оцінку професійної діяльності та почесні нагороди отримали представники Віннцького національного аграрного університету та Технологічно-промислового коледжу Віннцького національного аграрного університету.

Сьогодні, на урочистостях до Дня працівників освіти було вручено сертифікати на отримання грантів в рамках реалізації обласної Програми «Розвитку інформаційних та інноваційних технологій в закладах освіти області на 2016-2020 роки».

Ми вітаємо дружню університетську родину на чолі з президентом Григорієм Калетніком та ректором Віктором Мазуром з отриманням призового місця в цьому конкурсі, сподіваємось на дружню підтримку, співпрацю та бажаємо отримання лише найкращих результатів та перемог.

Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету також посів призове III місце і отримав 15000 грн. для реалізації проекту «Створення інтерактивного Е-простору для підготовки спеціалістів різної фахової спрямованості» – керівник проекту директор коледжу Руслан Будяк, автори проекту: заступник директора з виробничої роботи Ольга Шуляк,  викладачі комп’ютерних дисциплін Наталія Адамчук та Наталія Сіра.

Сертифікати на отримання грантів отримали проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Вінницького національного аграрного університету Інна Гончарук та директор Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету Руслан Будяк.

Напередодні свята керівництво області разом з обласною профспілковою організацією подякували освітянам за щоденну самовіддачу, любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм та побажали натхнення, здоров’я на довгії літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram