Вітаємо Народний ансамбль танцю «Ровесник» з новими перемогами!

     

 Теплими вересневими днями , коли природа вбирається в осіннє золото, зібралися кращі творчі колективи з різних куточків нашої держави на ХІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс аматорської творчості «Пісенні візерунки», який  цьогоріч проходив в місці Буча Київської області.  21-22 вересня до цього міста прибуло близько 400 осіб-учасників творчого змагання з 14 областей України. Були і гості – два колективи української пісні з сусідньої Білорусі.

«Пісенні візерунки» є своєрідною криницею співочого, музичного, хореографічного спадку українського народу. На фестивалі також виявляють обдарованих дітей, творчу молодь, підтримують талановитих виконавців, сприяють взаємозбагаченню творчих шкіл та обміну досвідом.

Народний ансамбль танцю «Ровесник» Технологічно-промислового коледжу ВНАУ на чолі з художнім керівником Заслуженим працівником культури України Василем Бондарчуком  гідно представив наш заклад на фестивалі. Виконання «Подільської польки» та «Гопака» вразило всіх майстерністю. Творчий колектив своїм виступом подарував глядачам та членам журі масу позитивних емоцій та переживань. Зморені, але оцінені вони приїхали додому з Дипломом та спеціальним призом у номінації «Хореографічні колективи – студенти».

Організатори фестивалю відмітили Подякою директора ТПК ВНАУ Будяка Р.В. за активну життєву позицію та сприяння участі народного ансамблю танцю «Ровесник» на ХІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі аматорської творчості «Пісенні візерунки».

Побажаємо всім причетним до цієї події творчої наснаги  та реалізації нових креативних ідей!

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram