Основи здорового способу життя

                

В рамках проведення тижня циклової комісії фізичного виховання, присвяченого Олімпійському руху, було проведено низку цікавих та оздоровчих заходів, серед яких були змагання між студентами першокурсниками та проведення відкритих занять 16 вересня 2019 року викладачами Ларисою Тунік в групі 611-В юридичного відділення та 19 вересня 2019 року Аллою Горденко в групі 612-А юридичного відділення.

Темою заняття Лариси Дмитрівни стала «Королева» спорту – легка атлетика. Студенти групи мали можливість закріпити знання з техніки безпеки, правила змагань з легкої атлетики. Була проведена оцінка рівня виконання  стрибків у довжину з розбігу (відштовхування, приземлення),  розвитку спритності, швидкості та координації рухів студентів за рахунок рухливих ігор та естафет, удосконалення техніки виконання спеціально-бігових вправ, низького старту і стартового розбігу на короткі дистанції. Студенти групи показали добрі результати, що свідчить про їх гарну фізичну підготовку.

Заняття з загально-фізичної підготовки проводилось під керівництвом Алли Петрівни та складалось з трьох частин, на яких викладач постійно контролювала та корегувала не лише техніку виконання вправ, а й стежила за станом організму кожного студента під час проведення заняття. Викладач не тільки вміло формувала відпрацювання вправ, а й вправно мотивувала студентів до щоденного заняття фізичними вправами, як основи здорового способу життя.

Викладачі проявили високий рівень педагогічної майстерності, а студенти – гарну фізичну підготовку.

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram