Відкрите бінарне заняття з дисциплін «Технологія галузі» та «Діловодство» в групах 313, 613-А

17 жовтня 2024 року викладачами Світланою Тузовою і Наталією Гайдайчук проведено відкрите бінарне заняття з дисциплін «Технологія галузі» та «Діловодство» на тему: «Виробництво кексів. Вимоги до створення документів та техніка їх створення» в групах 313 і 613-А спеціальностей 181 Харчові технології та 081 Право.

Заняття було спрямоване на інтеграцію знань із двох дисциплін та допомогло студентам усвідомити взаємозв’язок між процесом виробництва продукції та оформленням супровідної документації. Окрім цього, підкреслено значення ділової комунікації та координації між різними підрозділами при організації виробництва кондитерських виробів.

Студенти розглянули етапи технології приготування кексів від вибору інгредієнтів до процесу випікання, дотримуючись вимог до якості.

Паралельно викладач з діловодства ознайомив студентів із основними вимогами до створення виробничих документів, таких як технологічні інструкції, рецептури та звітні форми. Студенти навчилися аналізувати та оформлювати супровідну документацію відповідно до вимог галузевих стандартів.

тузова та гайдайчук (4)
тузова та гайдайчук (1)
тузова та гайдайчук (3)
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram