Відкрите заняття з фізики на тему: «Зовнішній фотоефект і його закони. Рівняння фотоефекту. Застосування фотоефекту»

“Правильно навчає той, хто навчає цікаво!” (Альберт Ейнштейн)
Фізика є однією з найважливіших наук. Вона справила настільки серйозний вплив на життя людства, що цього просто неможливо не помітити. Наука і технологія постійно розвиваються, а з ними зростає і важливість вивчення фізики. Непросте завдання стоїть і перед педагогами в рамках такої науково-технічної революції. Адже, найголовнішим завданням педагога на кожному занятті є активізація пізнавальної діяльності студентів.
Саме з такою метою викладач циклової загальноосвітніх дисциплін ВСП ТПФК ВНАУ, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист Світлана Паламарчук 28.03.2023 р. провела відкрите заняття з фізики на тему: «Зовнішній фотоефект і його закони. Рівняння фотоефекту. Застосування фотоефекту», де застосувала елементи інтерактивних технологій, творчі проблемні завдання, які забезпечують розвиток тих здібностей і якостей, які перебувають у стадії формування кожного студента.
Заняття Світлани Іванівни допомогло студентам розвивати різноманітні навички і компетенції та можливість узагальнювати набуті знання, аналізувати, а також співпрацювати в команді. Ці навички будуть корисні їм не тільки в навчанні, але й у житті.
паламарчук відкрите заняття (3)
паламарчук відкрите заняття (1)
паламарчук відкрите заняття (2)
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram