Свято випускників  бухгалтерсько-механічного та технологічного відділень

                                                               

Веселі посмішки, чудовий настрій, різнобарв’я вечірніх суконь, колорит яскравих фотозон стали сьогодні, 25 червня супутниками неперевершеного свята випускників  бухгалтерсько-механічного та технологічного відділень нашого коледжу.

Від щирого серця привітав випускників директор коледжу Руслан Будяк, який зазначив: «Прощання з коледжем – це урочиста та сумна хвилина, попереду у вас складна і сподіваюсь, щаслива та світла дорога у Велике життя! Але перш ніж зробити цей хвилюючий крок вперед у майбутнє, не забудьте взяти з собою все саме найкраще, що дали вам роки навчання у нашому рідному «м’ясо-молочному»»!

З найкращими побажаннями до випускників звернувся Президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Калетнік, ствердивши істину, що у коледжі навчають та виховують не лише висококваліфікованих фахівців, а й справжніх людей.

«Шановні випускники, за вами – майбутнє, за нами – підримка вас у всіх починаннях заради розквіту нашої держави! – зазначив Григорій Миколайович. – Ми завжди підтримуватимемо розумну, талановиту, ідейну та креативну молодь. Саме така молодь знаходиться і у стінах ВСП ТПФК ВНАУ!» Президент університету, як засновник культурно-мистецького фестивалю «З любов’ю до батьківської землі» нагородив талановиту молодь коледжу грамотами, а усіх випускників ще й пам’ятними подарунками.

У цей святковий день лунали пісні, були й сльози, хвилини смутку від розставання й радості від закінчення коледжу. Плин часу неминучий, тому коледж чекає нових студентів, молодих, натхненних, сміливих, щоб писати нову сторінку історії навчального закладу. Отож, далі буде…

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram